16. 2. 2009

Gastronomie

... a protože se nám tu množí spousta toho co se dá sníst, popř. vypít byla založena další sekce z názvem gastronomie, kde bude vše co je pro člověka poživatelné. Pro pisatelé-prosím o foto pokrmu. Inspiraci lze získat na http://anyz.blog.cz/rubriky/recepty
Podmínkou je, autor vždy pokrm musí skonzumovat.

Tlak v bečce je něco, co dokáže někomu znechutit pivo...

Je to natlakováno málo, ted je to hodně, ono to neteče.... I takto může vypadat dialog u bečky piva, když není použito profi kompresoru. Moc to pění= je to přetlakováno. Pivo z pěnou je nepitelné, poloviční Velvet není pivo atd... Přitom je logické že pivo bude pěnit stejně i když se bečka natlakuje málo nebo hodně, protože se stejně rozvíří přicházejícím vzduchem.
Konec konců všechno se dá pít, pivo bez pěny není pivo... a i přesto, to že v kasíně nedostanete pivo podle vašich přestav neznamená, že to není pivo...